Schil de stoofpeertjes. Zet ze in een pan. Giet daarbij de rode port, 125 ml Licor 43, steranijs, kaneelstokjes en kruidnagels. Vul aan met water totdat de peertjes net onderstaan. Stoof met de deksel op de pan in 60 minuten gaar. Laat de stoofpeertjes afkoelen. Snijd dan in stukjes. Klop de mascarpone samen met de slagroom en suiker stijf. Giet de overgebleven Licor 43 in een lage kom. Deze gebruik je straks om de speculaas in de laten weken. Bouw de glaasjes op met een laagje mascarponeslagroommengsel, een laagje stoofpeertjes en stukjes speculaas die je eerst even in de Licor 43 laat weken. Ga zo door tot de glaasjes vol zijn. Zet een uurtje of 3 Ã 4 in de koelkast. Stoofperentiramisu met speculaas en Licor 43
Ingredients
Instructions
Toetjes
Stoofperentiramisu met speculaas en Licor 43
1
2
3
4
5