Spinaziestamppot met walnoten, oude kaas en roomkaas
Ingredients
- 1200 gram kruimige aardappelen
- 600 gram verse spinazie
- 4 eieren
- 100 gram oude kaas in kleine blokjes
- 2 handjes walnoten
- 25 gram roomboter
- 125 gram roomkaas met kruiden
- 100 ml melk
Instructions
1
Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten.
2
Kook ondertussen ook de eieren 6 minuten.
3
Snijd de oude kaas in kleine blokjes.
4
Rooster de walnoten goudbruin.
5
Pel de eitjes en snijd ze in plakjes.
6
Verwarm de melk.
7
Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen samen met de roomkaas, roomboter, melk en spinazie in delen tot een romige stamppot. Breng op smaak met zout en peper.
8
Spatel de walnoten en oude kaas erdoor. Serveer de stamppot met het eitje.