Diner

Spinazie stamppot met oude kaas, walnoten en roomkaas

Spinaziestamppot met walnoten, oude kaas en roomkaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1200 gram kruimige aardappelen
  • 600 gram verse spinazie
  • 4 eieren
  • 100 gram oude kaas in kleine blokjes
  • 2 handjes walnoten
  • 25 gram roomboter
  • 125 gram roomkaas met kruiden
  • 100 ml melk

Instructions

1

Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten.

2

Kook ondertussen ook de eieren 6 minuten.

3

Snijd de oude kaas in kleine blokjes.

4

Rooster de walnoten goudbruin.

5

Pel de eitjes en snijd ze in plakjes.

6

Verwarm de melk.

7

Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen samen met de roomkaas, roomboter, melk en spinazie in delen tot een romige stamppot. Breng op smaak met zout en peper.

8

Spatel de walnoten en oude kaas erdoor. Serveer de stamppot met het eitje.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: