 
Speculoostoetje
Ingredients
- 100 ml slagroom
- 250 gram mascarpone
- 6 el Speculoos spread
- 8 Speculooskoekjes
Instructions
				1
				
					
			
						
						
									Klop de slagroom samen met mascarpone lobbig. Voeg 2 el Speculoos toe en klop nog eventjes door.
				2
				
					
			
						
						
									Verkruimel 4 Speculooskoekjes en verdeel over de 4 glazen.
				3
				
					
			
						
						
									Schep hierop de Speculoos mascarponeroom.
				4
				
					
			
						
						
		Verwarm de overgebleven 4 el Speculoos kort in een pannetje en verdeel over mascarponeroom. Zet de glaasjes minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Steek voor het serveren in elk glas nog een Speculooskoekje.

 
									

 (22 votes, average: 3,59 out of 5)
 (22 votes, average: 3,59 out of 5) Laden...
Laden...

