Sinterklaas wentelteefjes met Speculoos en kruidnoten
Ingredients
- 100 ml melk
- 1 ei
- 6 sneetjes wit casinobrood
- 1/2 tl koek- en speculaaskruiden
- 3 el Speculoos
- 50 gram kruidnoten en wat extra om de wentelteefjes mee te bestrooien voor het serveren.
Instructions
1
Snijd de korsten van het brood. Rol met een deegroller de broodjes wat platter.
2
Hak de kruidnoten grof.
3
Klop een eitje los met de melk en koek- en speculaaskruiden.
4
Besmeer de boterhammen met Speculoos. Verdeel de grofgehakte kruidnoten erover.
5
Rol de boterhammen op tot rolletjes. Smelt een klontje boter in een koekenpan. Haal de rolletjes door het eimelkmengsel en bak goudbruin in de pan.
6
Hak wat kruidnootjes fijn en serveer de Sinterklaaswentelteefjes met de fijngehakte kruidnootjes.