Toetjes

Schwarzwalder kirsch toetje met brownies

Schwarzwalder kirsch toetje met brownies

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 150 ml slagroom
  • 3 el suiker
  • 120 gram brownies
  • 4 blokjes pure chocolade
  • 1 pot kersen

Instructions

1

Klop de mascarpone samen met de slagroom en suiker lobbig.

2

Hak de pure chocolade fijn.

3

Schep een laagje mascarponeroom op de bodem van de glaasjes.

4

Verkruimel de helft van de brownies over de room.

5

Schep hierop de helft van de kersen, de helft van de pure chocolade en schep hierop per glaasje 4 tl kersensap.

6

Schep hierop weer een laag mascarpone.

7

Verdeel hierover de rest van de brownies, kersen, pure chocolade en schep hierop nog 4 tl kersensap per glaasje.

8

Zet in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken voor ongeveer twee uurtjes.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: