Diner

Romige champignonnensoep met tortellini

Romige champignonnensoep met tortellini

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,29 out of 5)
Laden...
By Nicole Serves: 4

Ingredients

  • 500 gram champignons
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 250 gram tortellini gevuld met eekhoorntjesbrood of kaas
  • 250 mililiter kookroom
  • 1 liter paddenstoelenbouillon
  • 60 gram roomboter
  • 4 el bloem

Instructions

1

Hak de ui en de teentjes knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes.

2

Maak de bouillon.

3

Smelt de boter in de pan.

4

Bak de ui, knoflook en champignons 5 minuten.

5

Voeg de bloem toe. Bak het nog 2 minuten. Roer goed door.

6

Voeg de bouillon toe.

7

Kook de soep 5 minuten.

8

Pureer de soep met een staafmixer.

9

Voeg de tortellini toe en kook (meestal hoeven deze gevulde pasta een minuut of 6) nog 6 minuten.

10

Voeg de kookroom toe. Roer goed door.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply