Diner

Ravioli ovenschotel met pesto

Ravioli ovenschotel met pesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 votes, average: 3,05 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 250 gram ravioli, bijvoorbeeld gevuld met kaas
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram cherrytomaten
  • 1 rode paprika
  • 125 gram pesto
  • 2 flinke el crème fraîche
  • 1 bol mozzarella

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in.

2

Breng een pan met water aan de kook. Kook hierin de ravioli gaar (kijk op de verpakking voor de kooktijd).

3

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika en tomaten in stukjes.

4

Fruit de ui en knoflook aan. Voeg dan de paprika en stukjes tomaten toe. Bak dit een aantal minuten mee.

5

Voeg de pesto en crème fraîche toe. Roer door. Breng op smaak met zout en peper.

6

Giet de ravioli af en schep dit door de pestosaus. Schep alles in de ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de ovenschaal. Bak de ravioli ovenschotel 15 minuten in de oven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: