Ravioli met champignonnen room saus
Ingredients
- 400 gram champignons
- 500 gram ravioli
- 1 prei
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 tl peterselie
- 250 ml slagroom
- 100 gram doperwten uit de diepvries
Instructions
1
Breng water aan de kook voor de ravioli.
2
Snijd de ui en teentjes knoflook fijn.
3
Snijd de prei in dunne ringen en was de prei goed.
4
Bak de ui, prei en knoflook 5 minuten in wat olie.
5
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en bak deze mee voor ongeveer 5 minuten.
6
Voeg dan de peterselie, peper, zout en slagroom toe. Breng dit zachtjes aan de kook en kook dan de doperwtjes mee voor 6 minuten.
7
Kook de ravioli zoals aangegeven op de verpakking.
8
Serveer de ravioli met de champignonnenroomsaus.