Je maakt deze pizzabolletjes met drie soorten kaas en je bestrijkt ze daarna met kruidenboter. Serveer ze warm als borrelhapje.
Pizzabroodjes met drie soorten kaas en kruidenboter
Ingredients
- 1 rol vers pizzadeeg
- 70 gram geraspte cheddar
- 70 gram geraspte jong belegen kaas
- 1 maxi mozzarella
- 3 a 4 el kruidenboter
Instructions
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit en snijd het deeg in 20 vierkantjes.
Snijd de mozzarella in 20 stukjes. Verdeel over elk vierkantje pizzadeeg wat geraspte cheddar en geraspte jong belegen kaas. Leg hierop een stukje mozzarella. Vouw het deeg hierom heen en maak er een bolletje van. Druk de naden goed dicht. Leg de bolletje op de bakplaat.
Smelt anderhalve eetlepel kruidenboter in een pannetje. Bestrijk de pizzabolletjes met de gesmolten kruidenboter. Bak ze in het midden van de oven in 16 tot 20 minuten goudbruin. Smelt de rest van de kruidenboter en bestrijk de goudbruine pizzabolletjes ermee en serveer ze warm.