Zoeter Zoetst

Perzik monchoutaart met aardbeien

Perzik monchoutaart met aardbeien

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,90 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 220 gram bastognekoekjes
  • 80 gram roomboter
  • 300 ml slagroom
  • 300 gram monchou
  • 3 el suiker
  • 3 perziken
  • 500 gram aardbeien
  • Keukenpapier

Instructions

1

Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Verkruimel de bastognekoekjes. Smelt de roomboter en meng de boter met de koekkruimels. Schep dit in de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.

3

Snijd de perziken in stukjes en dep droog met keukenpapier.

4

Klop de slagroom stijf.

5

Klop de monchou los met de suiker.

6

Meng de monchou met de slagroom. Spatel de stukjes perzik erdoor.

7

Schep het monchoumengsel in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven, een nacht mag ook.

8

Snijd de aardbeien in stukjes en verdeel over de taart.

Vind ons op facebook

You Might Also Like