Zoeter Zoetst

Perenflapjes met kaneel en Speculoos

Perenflapjes met kaneel en Speculoos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 peer
  • 4 flinke tl Speculoospasta
  • 1/2 tl kaneel
  • 2 tl amandelschaafsel
  • 1 tl suiker
  • 1 losgeklopt eitje

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop de bladerdeeggplakjes met ÊÊn van de hoeken naar je toe.

2

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in 4 parten.

3

Verdeel in het midden over elke plak bladerdeeg diagonaal 1 flinke tl Speculoospasta. Dus, van de ene hoek naar de andere hoek. Leg hierop een partje peer. Verdeel hierover de kaneel en het amandelschaafsel.

4

Vouw de pakketjes dicht door de punten naar het midden en over elkaar te vouwen. Bestrijk de perenflapjes met het losgeklopte eitje en bestrooi met de suiker.

5

Bak de perenflapjes in 18-20 minuten goudbruin.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: