Perenflapjes met kaneel en Speculoos
Ingredients
- 4 plakjes bladerdeeg
- 1 peer
- 4 flinke tl Speculoospasta
- 1/2 tl kaneel
- 2 tl amandelschaafsel
- 1 tl suiker
- 1 losgeklopt eitje
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop de bladerdeeggplakjes met ÊÊn van de hoeken naar je toe.
2
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in 4 parten.
3
Verdeel in het midden over elke plak bladerdeeg diagonaal 1 flinke tl Speculoospasta. Dus, van de ene hoek naar de andere hoek. Leg hierop een partje peer. Verdeel hierover de kaneel en het amandelschaafsel.
4
Vouw de pakketjes dicht door de punten naar het midden en over elkaar te vouwen. Bestrijk de perenflapjes met het losgeklopte eitje en bestrooi met de suiker.
5
Bak de perenflapjes in 18-20 minuten goudbruin.