Verwarm de oven voor en bak de pasteibakjes af. Snijd de champignons in plakjes. Hak de ui en knoflook fijn. Bak in wat olie de knoflook samen met de ui en champignons ongeveer 8 minuten. We gaan nu de roux maken. Maak de bouillon door een halve liter water aan de kook te brengen met het paddenstoelen bouillonblokje. Smelt in een andere pan de roomboter. Wanneer de roomboter gesmolten is voeg je de bloem toe en bak je die 2 tot 3 minuten mee. Roer goed door met een garde. Voeg dan al roerend met de garde de bouillon toe. Doe dit rustig. Voeg dan champignons, knoflook en ui toe. Roer de room erdoor en de truffeltapenade. Dien de pasteibakjes op met de champignonnenragout met truffel. Pasteitje met champignonnenragout en truffel
Ingredients
Instructions
Kerst/ Ontbijt en lunch
Pasteitje met champignonnenragout en truffel
1
2
3
4
5
6