Zoeter Zoetst

Pannenkoekentaart

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 10

Ingredients

  • 500 gram bloem
  • 1 liter melk
  • 4 eieren
  • 1 pot nutella
  • 1 pot jam
  • 200 gram monchou
  • 250 ml slagroom
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 125 gram aardbeien
  • 50 gram pure chocolade

Instructions

1

Als alle eerste gaan we de pannenkoeken bakken omdat die volledig af moet koelen voordat we de taart kunnen opmaken. Meng de bloem, snuf zout, melk en eieren in een kom en mix tot een egale massa.

2

Smelt een beetje boter in een pan en bak de pannenkoeken een voor een. Gebruik 1 pan of als je met twee koekenpannen wilt bakken doe dit dan met een pan van hetzelfde formaat. Bak ongeveer 12 pannenkoeken af voor de taart.

3

Laat de pannenkoeken afkoelen. Klop in een kom de slagroom stijf. Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom en de vanillesuiker.

4

We gaan nu de taart opmaken, bestrijk eerst een pannenkoek met Nutella. Leg er een pannenkoek bovenop en bestrijk deze met de room. De volgende pannenkoek die je erop legt bestrijk je met jam. Dit herhaal je met alle pannenkoeken.

5

Rasp de chocola en snijd de aardbeien in stukjes.

6

Bij de laatste pannenkoek bedek je de bovenlaag met de monchouslagroommengsel en de geraspte chocola en aardbeien.

7

Zet de pannenkoekentaart een half uur in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply