Paasblondies
Ingredients
- 220 gram roomboter
- 170 gram lichtbruine basterdsuiker
- 170 gram donkerbruine basterdsuiker
- 1 el vanille extract
- 2 eieren
- 250 gram bloem
- 175 gram M&M Paaseitjes chocolade (roze zak)
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 cm bij 20 cm met bakpapier.
Smelt de roomboter.
Mix de gesmolten roomboter samen met de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.
Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.
Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten lang goed door.
Schep 100 gram M&M paaseitjes door het beslag.
Schep het beslag in de bakvorm. Verdeel de overgebleven M&M paaseitjes over de bovenkant van de blondie.
Bak de Blondies in 28-30 minuten in de oven. Dek na 10 minuten de bovenkant van de blondies af met een bakpapiertje. Zo voorkom je dat de M&M's paaseitjes bruin worden in de oven.
Laat de blondies goed afkoelen voordat je ze aansnijdt.