Pasen/ Zoeter Zoetst

Paasblondies

Paasblondies

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,33 out of 5)
Laden...
Serves: 12 tot 16 stuks

Ingredients

  • 220 gram roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 2 eieren
  • 250 gram bloem
  • 175 gram M&M Paaseitjes chocolade (roze zak)

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 cm bij 20 cm met bakpapier.

2

Smelt de roomboter.

3

Mix de gesmolten roomboter samen met de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.

4

Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

5

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten lang goed door.

6

Schep 100 gram M&M paaseitjes door het beslag.

7

Schep het beslag in de bakvorm. Verdeel de overgebleven M&M paaseitjes over de bovenkant van de blondie.

8

Bak de Blondies in 28-30 minuten in de oven. Dek na 10 minuten de bovenkant van de blondies af met een bakpapiertje. Zo voorkom je dat de M&M's paaseitjes bruin worden in de oven.

9

Laat de blondies goed afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: