Verwarm de oven voor op 180 graden. Maal de pistachenootjes fijn. Voeg de olijfolie en Parmigiano Reaggiano toe. Maal nog even door en breng op smaak met zout en peper. Snijd de cougette in plakjes en snijd de rode en gele paprika in reepjes. Grill de groenten in de grillpan of onder de grill van de oven. Bak de naanbroden goudbruin volgens de bereidingstijd op de verpakking. Besmeer elk naanbrood met 2 el crème fraîche. Verdeel de groenten erover. Drizzle de pistachepesto erover en verdeel de burrata over de broodjes. Naanbrood met gegrilde groenten, pistachepesto en burrata
Ingredients
Instructions
Ook zo dol op burrata? Ik wel. Het is lekker genieten van deze romige kaas. Ik maakte er ook lekkere knapperige bruschetta’s met knoflook tomaatjes uit de oven mee. Het recept vind je hier
https://zoetezusjes.nl/bruschettametburrataenknoflooktomaatjes/