Toetjes

Monchoutoetje met aardbeien

Monchoutoetje met aardbeien en Bastogne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 100 ml slagroom
  • 100 gram Monchou
  • 2 el suiker
  • 2 Bastognekoekjes
  • 125 gram aardbeien (diepvries)
  • 1 tl limoensap

Instructions

1

Doe de aardbeien samen met 1 el suiker en de limoensap in een pannetje en kook ze op laag vuur totdat de aardbeien zacht zijn. Pureer zo nodig een klein beetje met de staafmixer. Laat afkoelen.

2

Klop de slagroom stijf.

3

Klop de Monchou los met 1 el suiker.

4

Meng de Monchou met de slagroom.

5

Verkruimel boven elk glaasje 1 Bastognekoekje.

6

Schep hierop het Monchoumengsel. Schep hierop de aardbeiencompote. Laat opstijven in de koelkast voor minimaal 3 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: