Pasen/ Toetjes

Mango toetje met witte chocolade en bastogne

Mango toetje met witte chocolade en bastogne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (49 votes, average: 4,06 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 4 bastognekoekjes
  • 90 gram witte chocolade
  • 120 ml slagroom
  • 150 gram mascarpone
  • 160 gram mango (diepvries)
  • 30 gram suiker
  • 1 el citroensap

Instructions

1

Verkruimel de bastognekoekjes en verdeel over 4 glaasjes.

2

Maak de mangocompote door de bevroren mango samen met de suiker en citroensap aan de kook te brengen. Laat dit ongeveer 8 minuten op laag vuur koken. Pureer wat fijner met de staafmixer. Laat afkoelen.

3

Smelt 70 gram witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.

4

Klop de slagroom lobbig samen met de mascarpone.

5

Voeg dan de witte chocolade toe en klop heel kort even door.

6

Schep de mousse op de bastognekruimels. Verdeel hierover de mangocompote.

7

Hak de overgebleven chocolade fijn en verdeel over de mangocompote.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: