Limoen panna cotta met witte chocolade
Ingredients
- 500 ml slagroom
 - 1 el vanille extract
 - 70 gram suiker
 - 2 limoenen
 - 3 blaadjes gelatine
 - 30 gram witte chocolade
 
Instructions
				1
				
					
			
						
						
									Week de gelatine 10 minuten in koud water.
				2
				
					
			
						
						
									Rasp de schil van de limoenen. Pers het sap eruit.
				3
				
					
			
						
						
									Doe de slagroom samen met de limoenrasp, limoensap, vanille extract en suiker in een pan.
				4
				
					
			
						
						
									Breng aan de kook.
				5
				
					
			
						
						
									Zodra de slagroom kookt knijp je de gelatine uit. Roer door de warme slagroom. Giet de panna cotta in 4 glaasjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
				6
				
					
			
						
						
		Hak de witte chocolade fijn en verdeel over de panna cotta.



 (24 votes, average: 3,58 out of 5)

