Smelt de witte chocolade au bain-marie. Roer de Advocaat erdoor. Schep het chocolade Advocaat mengsel in het bakje van 8 bij 12 cm. Laat opstijven in de koelkast voor minimaal 1 uur, langer mag ook. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de ovenschaaltjes in met boter. Klop de eieren en eidooiers samen met de suiker romig. Smelt de pure chocolade samen met de roomboter. Spatel voorzichtig de bloem, cacao, snuf zout en de gesmolten pure chocolade door het eimengsel. Schep een klein laagje van het pure chocolademengsel in de ovenvormpjes. Verdeel met een lepel de witte chocolade met Advocaat over de 6 vormpjes. Het witte chocolade mengsel met Advocaat blijft zacht dus scheppen met een lepel is het handigste. Vul de vormpjes verder af met het pure chocolademengsel. Bak de lava cakejes in 10-12 minuten in de oven en serveer warm. Lava cakejes met witte chocolade en Advocaat
Ingredients
Instructions
Toetjes
Lava cakejes met witte chocolade en Advocaat
1
2
3
4
5
6
7
8