Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met boter. Bak in een wok met wat olie de spinazie. Laat daarna goed uitlekken in een vergiet. Snijd de ui en knoflook in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Smelt de roomboter in een pan. Bak hierin de ui met de knoflook glazig. Bak dan ongeveer 5 minuten de champignons mee. Verwarm ondertussen de melk in een andere pan. Voeg de bloem toe aan de champignons. Bak twee minuten mee. Voeg dan al roerend de melk toe. Laat kort nog even koken totdat de dikte van de saus goed genoeg is. Roer de truffeltapenade en 50 gram Grana Padano door de saus. Bouw de lasagne op door eerst een laagje saus, een laag lasagnebladen, een laag spinazie. Dan weer een laag lasagnebladen, een laag saus, lasagnebladen, spinazie. Eindig met lasagnebladen en daarop een laagje saus. Strooi de overgebleven Grana Padano erover en bak de lasagne in 30 minuten gaar.Lasagne met spinazie, champignons en truffel
Ingredients
Instructions
Diner
Lasagne met spinazie, champignons en truffel
1
2
3
4
5
6
7
8