Krieltjesovenschotel met courgette, paprika, pesto en gesmolten kaas
Ingredients
- 450 gram mini krieltjes
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 4 tl pesto
- 100 gram crème fraîche
- 20 gram geraspte kaas
- Olijfolie
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de courgette in blokjes en de rode paprika in stukjes.
3
Meng op een bakplaat de krieltjes met de groenten. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
4
Bak 20 minuten in de oven. Schep een keertje om.
5
Meng ondertussen de crème fraîche met de pesto. Meng in een schaal de krieltjes, groenten en het pestosausje met elkaar.
6
Vet een ovenschaal in met wat boter. Schep de krieltjes met de groenten in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
7
Bak de krieltjesovenschotel 20 minuten goudbruin in de oven.