Diner

Krieltjesovenschotel met courgetta, paprika, pesto en gesmolten kaas

Krieltjesovenschotel met courgette, paprika, pesto en gesmolten kaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 3,61 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 450 gram mini krieltjes
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 4 tl pesto
  • 100 gram crème fraîche
  • 20 gram geraspte kaas
  • Olijfolie

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de courgette in blokjes en de rode paprika in stukjes.

3

Meng op een bakplaat de krieltjes met de groenten. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper.

4

Bak 20 minuten in de oven. Schep een keertje om.

5

Meng ondertussen de crème fraîche met de pesto. Meng in een schaal de krieltjes, groenten en het pestosausje met elkaar.

6

Vet een ovenschaal in met wat boter. Schep de krieltjes met de groenten in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.

7

Bak de krieltjesovenschotel 20 minuten goudbruin in de oven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: