Toetjes

Kokos panna cotta met witte en pure chocolade

Kokos panna cotta met witte en pure chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 3 blaadjes gelatine
  • 400 ml kokosmelk
  • 70 gram suiker
  • 100 ml slagroom
  • 2 blokjes witte chocolade
  • 2 blokjes pure chocolade

Instructions

1

Week de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water.

2

Breng in een pan de kokosmelk samen met de slagroom en suiker aan de kook.

3

Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de warme kokosmelk.

4

Verdeel de panna cotta over 4 glazen en laat in de koelkast minimaal 4 uur opstijven.

5

Hak de witte en pure chocolade fijn en verdeel voor het serveren over de panna cotta.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: