Toetjes

Aardbeien panna cotta met witte chocolade

Aardbeien panna cotta met witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,50 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 500 ml slagroom
  • 70 gram suiker
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 el vanille extract
  • 400 gram aardbeien
  • 4 blokjes witte chocolade

Instructions

1

Week de gelatine 10 minuten in koud water.

2

Pureer 150 gram aardbeien met de staafmixer.

3

Breng de slagroom samen met de suiker en vanille extract aan de kook.

4

Knijp de gelatine uit. Roer door de warme slagroom.

5

Roer de gepureerde aardbeien door de warme slagroom.

6

Giet in 4 glazen en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

7

Hak de witte chocolade grof. Snijd de overgebleven aardbeien in stukjes. Verdeel de witte chocolade en aardbeien over de panna cotta's en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: