Kerst/ Toetjes

Koffiemousse met Amaretto en Amarettikoekjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 6

Ingredients

  • 125 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 1 zakje espressopoeder
  • 3 el donkerbruine basterdsuiker
  • 12 Amarettikoekjes
  • 12 el Amaretto
  • mokkaboontjes voor het versieren van de mousse

Instructions

1

Klop de slagroom stijf. Voeg de donkerbruine basterdsuiker toe.

2

Voeg dan mascarpone en espressopoeder toe. Klop kort even door.

3

Verkruimel per glas 2 Amaretti koekjes. Giet hierop per glas twee eetlepels Amaretto.

4

Verdeel de mousse over de glaasjes.

5

Leg op de mousse een aantal mokkaboontjes. Zet de glaasjes in de koelkast om op te stijven (ongeveer twee a drie uur, maar langer mag ook).

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply