Lazy Sunday

Knoflookbrood met oude kaas

Knoflookbrood met oude kaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 blikje croissantdeeg
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram roomboter
  • 60 gram oude kaas
  • Extra nodig: een tulband of kleine bakvorm

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de tulband in met boter.

2

Pel de knoflook en snijd de knoflook fijn. Smelt de roomboter. Meng de roomboter met de knoflook.

3

Snijd de kaas in 12 blokjes.

4

Rol het croissantdeeg uit. Druk de naden dicht en snijd dan in 12 vierkantjes.

5

Leg op elke vierkantje croissantdeeg een blokje oude kaas. Vouw het deeg hierom heen en druk de naden goed dicht. Rol door de boter met knoflook. Leg dan het bolletje met de open kant naar boven in de tulband. Ga zo door totdat alle deegvierkantjes gevuld zijn en gerold zijn door de knoflookboter. Schep zo nodig wat van de knoflook op de bolletjes.

6

Bak in 15 tot 20 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like