Lazy Sunday

Italiaans borrelbrood met pesto, mozzarella en Prosciutto

Italiaans borrelbrood

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Ingredients

  • 1 stokbrood (vers)
  • 1 potje pesto
  • 1 pakje Italiaanse ham (bijvoorbeeld Prosciutto)
  • 2 bollen mozzarella
  • 10 cherrytomaten

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 190 graden.

2

Snijd het stokbrood in de breedte in (niet helemaal doorsnijden).

3

Snijd de mozzarella in plakjes.

4

Snijd de cherrytomaten in stukjes.

5

Verdeel de pesto over de inkepingen van het stokbrood. Daarna vul je de inkepingen met mozzarella, de Italiaanse ham, cherrytomaten en de mozzarella.

6

Bak het stokbrood in ongeveer 10 minuten af.

Vind ons op facebook

You Might Also Like