Lazy Sunday

Camembert met pecannoten, dadel, appel en honing

Warme camembert uit de oven met pecannoten, dadels, appels en honing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 camembert
  • 1/4 appel
  • handje pecannoten
  • 3 dadels
  • honing

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Snijd de 1/4 van een appel in kleinere stukjes en bak een minuut of 5 in een pan met wat boter.

3

Snijd de dadels in stukjes. Hak de pecannoten grof.

4

Snijd de bovenkant van de camembert een paar keer in. Giet er wat honing over. Leg de stukjes appel, pecannoten en stukjes dadel op de camembert. Giet er nog wat honing op.

5

Bak de camembert in 10 tot 12 minuten totdat de camembert lekker zacht is geworden. Serveer met dipstokjes of stokbrood.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: