Snijd de uien in halve dunne ringen. Verhit wat olie in een pan en bak hierin de uien samen met het kaneelstokje en de kruidnagel op laag vuur voor ongeveer 15 minuten. Voeg dan de rode wijnazijn en de basterdsuiker toe. Laat het op een laag vuurtje een kwartiertje stoven. Roer af en toe even door. Bak ondertussen de plakjes bacon uit en scheur het in een aantal kleinere stukjes. Als de rode uienjam klaar is, verwijder dan het kaneelstokje en de kruidnagel. Verwarm de knakworsten. Snijd de broodjes open. Leg in elk broodje een knakworst, verdeel hierover de uienjam en bestrooi het broodje met stukjes bacon. Mocht je nog uienjam overhouden kun je dit afgedekt een aantal dagen in de koelkast bewaren. Als je het lekker vindt voeg dan nog mosterd of ketchup toe. Hotdog met rode uienjam en bacon
Ingredients
Instructions
Ontbijt en lunch
Hotdog met rode uienjam en bacon
1
2
3
4
5
6
7
8
9