Diner

Herfstpannenkoek met vijgen, geitenkaas en walnoten

Tips:

Wil de pannenkoek iets zoeter giet er dan iets meer honing overheen.

Wil je de geitenkaas en vijgen ook lekker warm, verwarm de pannenkoek nog ongeveer 5 a 10 minuten op in de oven op 180 graden.

Herfstpannenkoek met vijgen, geitenkaas en walnoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 4 tl honing
  • 125 gram bloem
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • 125 gram geitenkaas
  • 40 gram walnoten
  • 8 vijgen

Instructions

1

Maak eerst het beslag. Doe de bloem, melk en ei bij elkaar in een kom. Mix dit door elkaar of roer het met een garde tot een glad beslag.

2

Snijd de vijgen in plakjes, hak de walnoten, verkruimel de geitenkaas.

3

Bak de pannenkoeken aan beide kanten lichtbruin.

4

Decoreer je pannenkoek met de vijgen, walnoten, geitenkaas en giet er een beetje honing overheen.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply