Met dit recept maak je gevulde pesto tomaatjes, gevulde champignons met roomkaas en gevulde courgette met feta. We starten met het maken van de courgetterolletjes. Schaaf met een kaasschaaf 8 plakken van de courgette. Dep de courgetteplakken droog. Bestrooi ze met zout, peper en de Provencaalse kruiden. Verkruimel de feta en verdeel over de plakken. Rol de plakken op en zet vast met een cocktailprikker. Bak de rolletjes courgette met de feta op de gourmetplaat totdat de courgette begint te kleuren. Meng voor de tomaatjes de pesto met de creme fraรฎche. Snijd de bovenkant van de tomaatjes eraf en hol ze uit. Vul ze met de pestoroom en bestrooi ze met de geraspte mozzarella. Bak de tomaatjes in het gourmetpannetje totdat de tomaatjes wat zachter zijn geworden. Voor de gevulde champignons verwijder je de steeltjes. Hak deze fijn samen met de knoflook en het sjalotje. Bak deze kort even aan in wat olie. Meng dit met de roomkaas en de Grana Padano. Breng op smaak met zout en peper. Vul de champignons met de roomkaas en bak in het pannetje onder de grill van het gourmetstel totdat de champignons zacht zijn. Gourmethapjes
Ingredients
Instructions
1
2
3
4
5