Diner/ Kerst

Gevulde portobello met camembert, pecannoten en honing

Gevulde portobello met camembert, pecannoten en honing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 2 portobello's
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalotje
  • 120 gram camembert
  • 30 gram pecannoten
  • scheutje honing

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Haal de steeltjes uit de portobello's. Hak ze fijn.

3

Hak de knoflook en het sjalotje ook fijn.

4

Verwarm wat olie in een pan en bak het sjalotje samen met de knoflook en de portobello steeltjes even in een pan. Breng op smaak met zout en peper.

5

Vul de portobello's met de gebakken sjalotjes, knoflook en steeltjes.

6

Vul portobello's verder af met camembert.

7

Bak ze in de oven in 12-15 minuten gaar.

8

In de tussentijd roosteren we de pecannoten in een droge koekenpan.

9

Verdeel de pecannoten over de portobello's en voeg wat honing toe.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: