Gnocchi met mosterdroomsaus
Ingredients
- 4 preien
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 250 ml kookroom
- 5 el mosterd
- 60 gram geraspte kaas
- 900 gram gnocchi
Instructions
1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de preien in dunne halve ringen en was ze.
2
Smelt een klontje boter in een pan. Fruit de knoflook en ui aan.
3
Voeg de prei toe en stoof de prei met de deksel op de pan in 15 tot 20 minuten. Roer af en toe door.
4
Breng een pan met water aan de kook voor de gnocchi.
5
Voeg aan de prei de mosterd toe. Roer door. Voeg de kookroom en geraspte kaas toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat op laag vuur zachtjes pruttelen.
6
Kook de gnocchi totdat ze boven komen drijven. Voeg de gnocchi toe aan de mosterdroomsaus en serveer.