Frietje met truffelchampignons
Ingredients
- 500 gram ovenfriet
- 400 gram champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el crème fraîche
- 4 el truffeltapenade
- 2 el Grana Padano (geraspt)
Instructions
1
Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals aangegeven op de verpakking van de ovenfriet.
2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes.
3
Bak de ovenfriet in de oven goudbruin.
4
Bak de ui en knoflook glazig in wat olie. Bak de champignons een minuut of 5 a 6 mee.
5
Voeg de truffeltapenade, Grana Padano en crème fraîche toe. Roer goed door en verwarm op laag vuur een paar minuutjes. Breng op smaak met zout en peper.
6
Serveer de ovenfriet en schep de truffelchampignons erop.