Verkruimel de chocolate chip cookies boven 4 glazen. Er mogen nog best grove stukjes inzitten. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Pureer de frambozen en zeef de pitjes eruit. Klop de slagroom stijf. Klop de mascarpone los en meng met de slagroom. Verdeel het slagroom mascarponemengsel over twee kommen. In de ene kom meng je het mascarpone mengsel met de witte chocolade. In de andere kom meng je de frambozen en witte basterdsuiker door het mascarpone mengsel. Schep in elk glaasje wat witte chocolademousse. Hierop schep je dan wat frambozenmousse. Laat de glaasjes in de koelkast minimaal 2 uur opstijven. Voor het serveren kun je nog wat frambozen op de mousse leggen. Frambozenmousse met chocolate chip cookies en mousse van witte chocolade
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Frambozenmousse met chocolate chip cookies en mousse van witte chocolade
1
2
3
4
5
6
7
8
9
No Comments