Bekleed de springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de Oreo koekjes en smelt de roomboter. Meng deze met elkaar en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met achterkant van een lepel en zet minimaal 15 minuten in de koelkast. Klop de slagroom stijf samen met de klopfix en de suiker. Klop de monchou los. Pureer met de staafmixer 250 gram frambozen. Meng de monchou met de slagroom en gepureerde frambozen. Schep dit in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Voor het serveren van de taart hak je de witte chocolade grof. Leg de overgebleven frambozen op de taart en bestrooi de taart met de witte chocolade. Frambozen monchoutaart met Oreo en witte chocolade
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Frambozen monchoutaart met Oreo en witte chocolade
1
2
3
4
5
6
7