Toetjes

Passievruchten tiramisu

Passievruchten tiramisu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,27 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 125 gram passievrucht (diepvries)
  • 7 el suiker
  • 250 gram mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 8 lange vingers

Instructions

1

Laat de passievruchten ontdooien en meng met 3 el suiker.

2

Klop de slagroom samen met de mascarpone en 4 el suiker lobbig.

3

Breek de lange vingers in tweeën.

4

Vul de glaasjes door eerst een laagje mascarpone slagroom erin te scheppen. Hierop leg je twee stukjes lange vingers. Hierop schep je wat passievrucht.

5

Schep hierop weer wat mascarpone. Hierop komen de lange vingers met passievrucht. Schep hierop nog een dun laagje mascarpone met wat passievrucht. Zet minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: