Doordeweeks kapsalon
Ingredients
- 800 gram aardappelpartjes met schil
- 300 gram vega shoarma
- 60 gram geraspte kaas
- 3/4 komkommer
- 250 gram cherrytomaten
- 1 rode ui
- 4 handjes ijsbergsla
- 250 gram yoghurt
- 5 el mayonaise
- 2 teentjes knoflook
- 1 el fijngesneden verse bieslook
- Olijfolie
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de aardappelpartjes op de bakplaat, besprenkel met olie en bestrooi met zout en peper. Bak de aardappelpartjes in het midden van de oven 25 minuten.
Snijd de bieslook fijn. Snijd de teentjes knoflook fijn. Meng de knoflook met de bieslook, yoghurt en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de rode ui in dunne ringen.
Haal de aardappeltjes uit oven.
Vet een ovenschaal in met wat boter. Schep hier de aardappeltjes in. Verdeel de vegetarische shoarma over de aardappeltjes. Strooi de geraspte kaas hierover. Bak dit nog 10 minuten in het midden van de oven.
Verdeel over de kapsalon de sla, rode ui, tomaatjes en komkommer. Giet de knoflooksaus erover.