Bekleed de bodem van de springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de Spritskoekjes en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel en zet voor minimaal 15 minuten in de koelkast. Rasp de citroenen en pers het sap eruit. Verdeel de aardbeienjam over de taartbodem. Week de gelatine 10 minuten in koud water. Klop de mascarpone samen męt de suiker en de slagroom lobbig. Klop kort de citroensap en de citroenrasp erdoor. Verwarm 3 el Limoncello in een pannetje. Knijp de gelatine uit en roer door de warme Limoncello. Klop de Limoncello door de mascarpone. Schep de helft van het mascarponemengsel in de springvorm. Giet 150 Limoncello in een lage kom. Doop hierin de lange vingers en leg op de mascarponelaag. Schep hierop de overgebleven mascarpone. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur om op te stijven. Snijd de aardbeien in stukjes en verdeel deze over de taart. Citroen tiramisutaart met aardbeien en Limoncello
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Citroen tiramisutaart met aardbeien en Limoncello
1
2
3
4
5
6
7
8
9