Brownies met Twix
Ingredients
- 220 gram roomboter
- 125 gram pure chocolade
- 3 eieren
- 300 gram donkerbruine basterdsuiker
- 150 gram bloem
- 40 gram cacao
- 12 mini twix reepjes
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 175 graden.
2
Bekleed een bakvorm van 18 x 24 cm met bakpapier.
3
Hak de pure chocolade grof. Smelt de pure chocolade samen met de roomboter. Laat afkoelen.
4
Klop 3 eieren en 300 gram donkerbruine basterdsuiker tot een glad mengsel.
5
Spatel de gesmolten chocolade, bloem en de cacao erdoor.
6
Schep de helft van het beslag in de bakvorm. Verdeel hierover de Twix reepjes. Hierop schep je het overgebleven beslag.
7
Bak de brownie in 35 minuten gaar. Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Je kunt er minimaal 12 tot 16 stukken van snijden. De brownie is vrij machtig, dus je kunt er ook meer stukjes van snijden.