Ondanks dat ik niet van koffie houd… ben ik dol op baksels met koffiesmaak. Deze brownie met koffiemousse en hazelnoten waren niet veilig đ
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm (24 bij 18 cm) met bakpapier. Smelt de pure chocolade met de roomboter. Laat dit afkoelen. Klop de eieren met de donkerbruine basterdsuiker luchtig. Spatel de gesmolten chocolade, bloem, cacao, snuf zout en 2 zakjes espressopoeder door. Schep het browniebeslag in de bakvorm en bak in 35 minuten gaar. Laat de brownie afkoelen. Voor de topping rooster je de hazelnoten in een droge koekenpan totdat ze wat verkleuren. Dit duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. Klop ondertussen de slagroom met de mascarpone, suiker en 2 zakjes espressopoeder tot een lobbige bijna stijve mousse. Schep dit op de afgekoelde brownies en leg hier op de hazelnoten. Brownies met koffiemousse en hazelnoten
Ingredients
Instructions
No Comments