Toetjes

Bramen tiramisu met witte chocolade

Bramen tiramisu met witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 125 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 100 gram witte chocolade
  • 8 lange vingers
  • 200 gram bramen

Instructions

1

Pureer 100 gram bramen met de staafmixer.

2

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat afkoelen.

3

Klop de slagroom samen met de mascarpone tot een lobbige massa.

4

Spatel de gesmolten witte chocolade erdoor.

5

Bouw de tiramisu op door elk glas te vullen met een laagje mascarpone, een laagje bramenpuree en een lange vinger in twee stukjes gebroken. Dan start je overnieuw met een laagje mascarpone, bramenpuree en een lange vinger. Eindig met een laagje mascarpone met bramenpuree en leg hierop de overgebleven bramen.

6

Zet de glaasjes tiramisu in de koelkast voor een uur of 3 om op stijven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: