Gek op bastognekoekjes?
Maak dan dit toetje! De smaak van bastognekoekjes gecombineerd met een romige witte chocolademascarponemengsel en kersen. Je zult er geen spijt van krijgen đ
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Voeg eventueel een scheutje zonnebloemolie toe als de chocolade te dik blijft. Klop de mascarpone los. Klop de slagroom op en voeg de poedersuiker toe. Meng de slagroom met de mascarpone en de gesmolten witte chocolade. Klop het geheel nog even goed door. Verkruimel de bastognekoekjes grof. Start met het vullen van de glaasjes of een grote schaal met een bodem van bastognekoekjes. Daarop komt er een laagje mascarponechocolademengsel en dan een laagje kersen met een theelepel kersensap. Daarop komt weer een laagje bastognekoekjes gevolgd door het mascarponechocolademengsel en dan de kersen met het sap. Vul de glaasjes totdat ze helemaal vol zijn. Laat de glaasjes even opstijven in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken. Bastogne trifle met kersen en witte chocolade
Ingredients
Instructions
No Comments