Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet het cakeblik (30 cm) in met boter en bestuif met wat bloem. Snijd de appels in stukjes. Hak de stroopwafel en de fudge in stukjes. Doe dit in een kom en schep er 1 el bloem doorheen. Dit om te zorgen dat de vulling niet naar beneden zakt tijdens het bakken. Klop de roomboter (op kamertemperatuur) met de suiker romig. Doe dit minimaal 5 minuten. Voeg één voor één de eieren toe. Voeg het volgende ei pas toe als het vorige ei helemaal is opgenomen. Voeg een snuf zout en klop dit eventjes door. Spatel het zelfrijzend bakmeel, de appels, stukjes stroopwafel en fudge erdoor. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in het midden van de oven in 60 tot 70 minuten gaar. Check met een sateprikker of de cake gaar is. Komt deze er schoon uit dan is de cake gaar. Appelcake met stroopwafel en fudge
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Appelcake met stroopwafel en fudge
1
2
3
4
5
6
7