Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet het cakeblik (30 cm) in met boter en bestuif met een klein beetje bloem. Snijd de appels in stukjes. Snijd de fudge in kleine blokjes. Meng de stukjes appel met de fudge en 1 el bloem. Klop de roomboter met de basterdsuiker en een snuf zout romig (tenminste 5 minuten). Klop één voor één de eieren door. Voeg het volgende ei pas toe als het vorige ei helemaal is opgenomen. Spatel het zelfrijzend bakmeel, de stukjes appel en fudge en de kaneel door het botermengsel. Schep het beslag in het cakeblik en bak de cake in 60 tot 70 minuten gaar. Check met een sateprikker of de cake gaar is. Wanneer deze er schoon uitkomt dan is de cake gaar. Appelcake met kaneel en fudge
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Appelcake met kaneel en fudge
1
2
3
4
5
6
7
8
9