Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een cakevorm van 30 cm in met boter en bestuif met wat bloem. Snijd de appels in stukjes. Meng de stukjes appel met de kaneel. Snijd de fudge in stukjes en hak de chocolade fijn. Meng in een kom de appelstukjes met de chocolade en fudge. Schep hierdoor 1 el bloem. Klop de roomboter samen met de suiker romig. Doe dit ongeveer 5 minuten. Voeg één voor één de eieren toe. Voeg het volgende ei pas toe als de vorige helemaal is opgenomen. Spatel het zelfrijzend bakmeel, een snuf zout en de appelstukjes, chocolade en fudge erdoor. Schep het cakebeslag in het cakeblik en bak in 50 minuten gaar. Check met een satéprikker of de cake gaar is. Komt deze er schoon uit dan is de cake gaar. Appelcake met chocolade en karamel
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Appelcake met chocolade en karamel
1
2
3
4
5
6
7
8
9