
Het maken van zalmtartaar is niet moeilijk, het is vooral snijwerk. Je kunt het snijwerk ook al een aantal uur van tevoren doen zodat je voor het serveren alleen nog even de zeekraal en garnalen hoeft te bakken en de borden op te maken.
Snijd de zalmfilet en komkommer in kleine blokjes. Snijd de bosui in fijne halve ringen. Hak de dille fijn. Meng de blokjes zalmfilet, dille, bosui, komkommer met 2 eetlepels mayonaise. Breng op smaak met zout en peper. Snijd een teentje knoflook fijn. Bak deze samen met de zeekraal en garnalen een aantal minuten. Maak de borden op door een bedje van rucola te maken. Hierop plaats je een serveerring. Schep hierin de zalmtartaar. Druk goed aan. Verwijder dan de ring. Maak het af door wat zeekraal en garnalen op de tartaar te plaatsen. Leg rondom de zalmtartaar ook wat garnalen en spuit met een tube mayonaise wat toefjes rondom de zalmtartaar.Zalmtartaar met dille en zeekraal
Ingredients
Instructions
No Comments