Kerst

Wentelteefjes van kerstbrood met gebakken kaneelappeltjes

Warm kerstbrood met kaneelappeltjes

Heb je nog veel kerstbrood over…? Maak daarvan lekkere wentelteefjes met kaneelappeltjes. Het is niet erg als het brood wat ouder is. Een leuke lunch voor in de kerstvakantie.

Wentelteefjes van kerstbrood met gebakken kaneelappeltjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 ei
  • 1 vanillestokje
  • 4 sneetjes kerstbrood
  • 1 appel
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl suiker
  • 150 ml melk
  • 2 el poedersuiker

Instructions

1

Klop het ei los met de melk en het merg van het vanillestokje.

2

Snijd de appel in blokjes en meng de blokjes met suiker en de kaneel.

3

Smelt een klontje boter in een koekenpan. Haal het kerstbrood door het ei-melkmengsel en bak ze in de koekenpan goudbruin.

4

Verhit in een andere koekenpan een klontje boter en bak hierin de blokjes appel voor ongeveer 5 minuten.

5

Serveer de kerstwentelteefjes met de gebakken appeltjes en poedersuiker.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply