Tropische witte chocoladedroom
Nadat we ooit een lavacakeje met een kern van witte chocolade met limoen hebben gegeten zijn we verliefd geworden op de combinatie limoen met witte chocolade. Het romige van de witte chocolade combineert heel goed met de friszure smaak van limoen. In deze fudge hebben we ook nog kokos en pistache toegevoegd. Wij hadden moeite om hem niet helemaal zelf op te eten…
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Breek de chocolade in blokjes en doe dit samen met de gecondenseerde melk in een pan. Laat de chocolade op laag vuur smelten. Rasp ondertussen de schil van de 4 limoenen. Pers uit 1 limoen het sap. Pel de pistachenootjes en hak ze grof. Als de chocolade gesmolten is haal je de pan van het vuur. Voeg de Limoncello en limoensap toe. Voeg dan 50 gram pistachenootjes toe. 20 gram bewaar je voor de topping. Roer 3 eetlepels kokosrasp door het mengsel. De andere eetlepel bewaar je voor de topping. Voeg driekwart van de limoenrasp toe. De rest bewaar je voor de topping. Roer het nog even goed door. Giet de fudge in het bakblik. Bestrooi de fudge met de grof gehakte pistachenootjes, kokosrasp en de limoenrasp. Zet de fudge minimaal 4 uur in de koelkast. Je kunt de fudge ook het beste bewaren in de de koelkast. Witte chocoladefudge met limoen, kokos, pistachenootjes en Limoncello
Ingredients
Instructions
No Comments