Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water. Schraap het vanillemerg uit het vanillestokje. Bewaar het vanillestokje ook. Breek de chocolade in stukjes en doe dit in een kom. Giet de slagroom in een pan. Voeg hieraan toe het vanillemerg en het vanillestokje. Breng de slagroom aan de kook. Verwijder het vanillestokje. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de room. Giet de room over de witte chocolade en blijf roeren totdat de chocolade gesmolten is. Verdeel de panne cotta over 5 glaasjes. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. In de tussentijd gaan we de frambozensaus maken. Doe hiervoor de frambozen samen met de suiker en 2 tl water in een pannetje. Breng aan de kook. Kook een aantal minuten op laag vuur (3 tot 4 minuten). Giet dan de saus door de zeef. Gebruik de achterkant van een lepel om de frambozensaus erdoor heen te drukken. Zo blijven de pitjes achter en houd je een gladde frambozensaus over. Laat dit afkoelen. Verdeel later over de glaasjes en laat verder in de koelkast opstijven. Witte chocolade panna cotta met framboos
Ingredients
Instructions
Toetjes
Witte chocolade panna cotta met framboos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11