Splits de eieren. We gaan eerst de room maken. Klop hiervoor de mascarpone, de slagroom en 1 el suiker lobbig. Hak de witte chocolade fijn. Nu gaan we het beslag maken voor de pannenkoekenreepjes. Klop de eidooiers samen met de suiker (30 gram) romig en wit. Voeg dan de melk, bloem en een snuf zout toe. Klop eventjes door. Klop de eiwitten in een schone kom stijf. Spatel de eiwitten door het eimelkmengsel. Smelt een klontje boter in de pan. Giet het beslag in de pan. Bak op laag vuur 3 minuten. Draai dan om. Snijd de pannenkoek in reepjes en bak nog 3 minuten. Serveer de kaiserschmarnn met het room, de mango en de witte chocolade. Tropische kaiserschmarrn met room, mango en witte chocolade
Ingredients
Instructions
Ontbijt en lunch
Tropische kaiserschmarrn met room, mango en witte chocolade
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10